ZNE PANT

GM6543

NOT SPORTS SPECIFIC

80.00

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 63% / Poliestër i recikluar 37%

Adidas Z.N.E. koleksioni u krijua për momentet mes konkurrencës, kur atletët kalojnë në lojë. Këto trenerka të poshtme ju mbajnë të thatë, të rehatshëm dhe të gatshëm për lëvizjen tuaj të rradhës.