ZIG KINETICA 3

HR1321

RUNNING

Original price was: €120.00.Current price is: €84.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete Reebok kanë një pamje të guximshme që është bërë për t’u vënë re. Mbivendosjet në pjesën e sipërme të lehtë dhe me frymë sigurojnë mbështetje. Mbushja e lehtë e Floatride Fuel është mbështjellë në një kornizë TPU që siguron stabilitet dhe shtytje.