YO ESS 78 TIG

HD6803

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i i ricikluar:  75% , / Elastan 25%

Pozat mund të jenë të njëjta, por mënyra se si shpreheni në to jeni në mënyrë unike ju. Lëvizni rrugën tuaj me këto geta yoga adidas. Përkuluni, shtrihuni, kthehuni – brezi i lartë ju mban të mbuluar, të mbështetur dhe të sigurt. Materiali i ngushtë dhe elastik nuk e kufizon fleksibilitetin tuaj, por e inkurajon atë. Kur nxehtësia fillon të krijohet ndërsa kaloni, përmes  AEROREADY që thith lagështinë siguron që të ndiheni të thatë dhe të rehatshëm.