YG E LIN SWEAT

EH6156

TRAINING

11.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 52% / poliestër i recikluar 48%

Një logo e thjeshtë adidas me kontrast në pjesën e përparme shton një pamje autentike. Kjo bluzë e thjeshtë mund të vishet kudo dhe të ndiheni rehat në të.