YG ASK SPR LT

CF7215

TRAINING

10.00

Përmbajtja e produktit:

Poliestër i recikluar 83% / Material elastik 17%

Këto hellanke shfaqen me  Climacool. Kjo teknologji menaxhon nxehtësinë dhe djersën gjatë stërvitjeve, apo vrapit në natyrë.