YB TF WARM TI

CE5747

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Material elastik 7%

Këto hellanke janë të frymëzuara  nga stili i viteve ’90. Ky model ngjitet për trupi me një përshtatje të hijshme dhe të shtrirë.