YB SID BR TEE

ED6514

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliestër i recikluar 30%

Rehati sportive mes sesioneve stërvitore. Kjo bluzë ka në mëngë dhe në pjesën e përparme shenjën dallues të addias për një pamje moderne.