YB LIN PANT

CE8849

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 52% / poliestër i recikluar 48%

Shkoni nga palestra në trotuaret e qytetit në stilin sportiv. Në njërën anë e ka të vulosur shenjën adidas, të krijuara për butësi gjatë ecjes dhe rehati.