YATRA

F36516

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete të frymëzuara nga adidas kanë një rrjetë të ajrosur të sipërme me 3-vija të lëmuara. Ndërtimi i lehtë ju mban dritë mbi gishtërinjtë, dhe rehatinë që e ofrojnë këto atlete ju sigurojnë një udhëtim të qetë.