Y LUX 2.0MATERNITY TIGHT

DY8060

YOGA

20.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon 80% / Material Elastik 20%

Duke përdorur energjinë e rrugëve të sotme, këto hellanke tregojnë detaje të thjeshta por të guximshme të markës. Janë dizajnuar që të përshtaten mirë dhe me stil.