XCITY HOODIE

HK6476

RUNNING

53.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 95% / Elastan:  5%

Vishni këtë duks vrapimi adidas dhe ndjehuni mirë ndërsa kilometrat kalojnë. Është bërë prej Flooce të butë,  redukton derdhjen e mikrofibrave duke ju mbajtur të ngrohtë dhe të rehatshëm. Dizajni me zinxhir  ju lejon të ajrosni sipas nevojës dhe prangat me vrima të gishtit shtojnë mbulim shtesë kundër të ftohtit.