X_PLRPHASE J

IF2760

RUNNING

Original price was: €80.00.Current price is: €56.00.

Përmbajtja e produktit:

Përshtatje e rregullt
Pjesa e sipërme e tekstilit

Çlironi energji me çdo hap në atletet adidas X_PLR Phase, të ndërtuara për të shtyrë kufijtë e eksplorimit me rehati. Zbutësja BOOST dhe Bounce kombinohen për një ndjesi të qetë dhe reaguese. Pjesa e sipërme e tekstilit e lehtë është e strukturuar me mbivendosje të hijshme dhe e përfunduar me 3 vija gjysmë të tejdukshme. Është shprehja përfundimtare e rehatisë, shkathtësisë dhe stilit progresiv për t’ju mbajtur në tokë dhe për të ecur me besim në të ardhmen.