X_PLR

F33900

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Një stil minimalist sjell pamje moderne në X_PLR-frymëzuar nga vrapimi. Këto atlete kanë një rrjetë të sipërme për frymë. Reflektimi 3-Vija dhe thembra krijojnë një pamje rinore në këto atlete.  Të siguruara me shkumë EVA ato japin stabilitet dhe ndjenjë rehatie në ecje.