X9000L4 M

GZ6574

RUNNING

140.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Disa kilometra mund të jenë të mjaftueshme për të qetësuar mendjen tuaj. Këto atlete vrapimi adidas ju bëjnë të ndiheni mirë në vrapimet në distanca të shkurtra dhe të mesme.