X SPEEDFLOW.4 TF J

GW7532

FOOTBALL/SOCCER

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Në fushë, shpejtësia është një virtyt. Mendoni shpejt. Lëvizni më shpejt. Gjeni rrjedhën tuaj dhe lini pjesën tjetër prapa. Merrni gjithçka në hapin tuaj në këto atlete futbolli adidas X. Pjesa e sipërme e tyre e butë, e veshur me tekstil ofron një udhëtim të rehatshëm ndërsa shpërtheni në veprim. Nën të, një taban i jashtëm prej gome i mbërthyer ju mban të shpejtë në terren artificial. “