X CRAZYFAST LEAGUE TF J MESSI

ID0716

FOOTBALL/SOCCER

70.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme e veshur me tekstil
Jakë mbështetëse 3D me thurje të sheshtë
Pjesa e jashtme gome për terren artificial

Festoni një gjeni të futbollit me ngjyrat e ekipit të tij kampion bote. Duke ju mbajtur të qëndrueshëm në pjerrësi të plotë, këto atlete futbolli adidas për të rinjtë ulen mbi një pjesë të jashtme të specializuar me terren artificial. Duke shfaqur shtresa shtesë vetëm aty ku kërkohet përforcim, pjesa e sipërme e tyre e veshur me tekstil vjen me një jakë të thurur të sheshtë për mbyllje të fortë.

Ky produkt përmban të paktën 20% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe mbështetjen tonë në burime të fundme dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.