X BY O CREW

BQ3080

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo bluzë me logo të adidas është stili ditor i cdo të riu para dhe pas stërvitjeve. E përbërë nga pambuku ju bën të ndjeheni rehat në kohë të ftohta.