X 19.4 TF J

FV6105

FOOTBALL/SOCCER

40.00 28.00

SKU: FV6105

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

X 19.4 nuk është vetëm atlete futbolli. Ky është një besim se për të fituar të duhet vetëbesimi dhe sigurisht një palë atlete si këto. Nëse jeni gati për të fituar, atëherë këto janë atletet e duhura.