X 19.3 FG

F35383

FOOTBALL/SOCCER

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

X 19.3 nuk është thjesht një atlete, ky model ju shtyn të tejkaloni limitet tuaja. Të përshtatshme për lojë dhe ekstremisht të lehta. Shpejtësi dhe stabilitet në çdo lëvizje.