X 18.4 TF

BB9414

FOOTBALL/SOCCER

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

X 18.4 TF nuk është vetëm atlete futbolli. Ky është një besim se për të fituar të duhet vetëbesimi dhe sigurisht një palë atlete futbolli të adidas. Nëse jeni gati për të fituar, atëherë këto janë atletet e duhura.