WTS LIN FT HOOD

EI0758

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Vendosni këto trenerka mbi rrobat tuaja të stërvitjes, që nënvizojnë stilin e jetës tuaj aktive. Detajet e kundërta dhe logoja e mrekullueshme e Adidas në anën e pasme i japin asaj një qëndrim modern.