WTR VER WVN PT

HD9622

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 67% ,Poliester i ricikluar 33%

Dita ka shumë etapa. Këto pantallona adidas janë këtu për të gjitha. Filloni dhe përfundoni ditën me komoditetin e materialit të butë të thurura dyshe — që rrjedh lehtësisht nga fillimi në fund me ndërtimin e gjithanshëm. Relaksohuni plotësisht. Do të ndiheni mirë gjatë gjithë kësaj. Beli i lartë dhe gjatësia paksa e prerë e shoqëruar me veshjen e hollë krijon një pamje super moderne dhe minimaliste, për të cilën nuk ka kohë të keqe.