WORK N CUSHION 4.0

FU7355

WALKING

40.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për meshkuj janë ndërtuar për një ecje më stabile dhe për një stil urban. Një shtresë rrjetë ndihmon këmbët të marrin frymë.