WOR WAISTBAG

FQ5285

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Çanta e belit nga Reebok, mbanë një strukturë Poliester-si dhe logoja maksimalizon pamjen minimaliste.