WOR PIPING JOGGER

HA1070

TRAINING

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Polister i recikluar 30%

Këto trenerka Reebok për meshkuj  vishni me çdo gjë në gardërobën tuaj për një veshje të shpejtë rastësore dhe me stil sportiv.