WOR MYT TS

FU2211

TRAINING

35.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 50% / Pambuk 42% / Material elastik 8%

Trenerka komode dhe të përshtatshme, që sjellin motive moderne në stilin tuaj të përditshëm. Detajet që përmbajnë u japin atyre një dukje sportive.