WOR MYT Q4 QUILTED COWL

FU2423

TRAINING

18.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Bëhuni gati të bëni shëtitje në këtë bluzë çerekshe për femra. Ndërtimi i leshit polar ju mban të ngrohtë dhe komod, dhe përshtatja e relaksuar ju siguron shumë hapësirë ​​për të lëvizur. Një kapuç i endur dhe panelet e shpatullave shtojnë stilin e strukturuar.