WOR MYT COLORBLOCKED CREW

FJ2716

TRAINING

45.00 32.00

SKU: FJ2716

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliestër i recikluar 30%

Në vitet ’90, dizajnet e ‘cropped crew’ apo bluzave më të shkurtër se sa madhësia normale filloi të pushtoj cdo vend. Mund ta kombinosh me stile të ndryshme dhe të jesh ‘in’ kudo që shkon.