WOR LS COMP TEE

HG6379

TRAINING

25.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikliuar: 84 %  / Elastan 16%

Ju nuk përmbaheni kur bëhet fjalë për stërvitjen tuaj.  Përshtatja e ngjeshjes mbështet dhe stabilizon muskujt tuaj . Pëlhura Speedwick ju mban të freskët dhe të thatë, dhe panelet rrjetë në pjesën e pasme shtojnë ajrosjen aty ku ju nevojitet më shumë.