WOR COMM TEE

EH5806

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 60% / Poliester 40%

Kjo bluzë është prej pambuku dhe prerja e rregullt i jep asaj një pamje të hijshme. Logoja në pjesën e përparme duket motivuese.