WOR 1/4 DETAIL COVERUP

GI6838

TRAINING

23.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Ecni në palestër duke u ndjerë e sigurt. Ky duks gjysmë zinxhiri vjen si koleksion për femra dhe me  një logo të  Vektorit shton një ngjyrim kontrasti.