WO DK PT

IT4310

TRAINING

80.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 52%  / Poliester i ricikluar: 48%

Përzierja e pambukut dhe fraksioni i teknologjisë AEROREADY në komoditet, në mënyrë që të mund të vendosni ritmin tuaj. Xhepat me zinxhir ruajnë në mënyrë të sigurt gjërat thelbësore, në mënyrë që të mund të relaksoheni dhe të përqendroheni.

Duke zgjedhur të ricikluara, ne jemi në gjendje të ripërdorim materialet që janë krijuar tashmë, gjë që ndihmon në reduktimin e mbetjeve. Zgjedhjet e materialeve të rinovueshme do të na ndihmojnë të heqim varësinë nga burimet e fundme. Produktet tona të bëra me një përzierje të materialeve të riciklueshme dhe të rinovueshme përmbajnë të paktën 70% totale të këtyre materialeve.