WINDBREAKER

DU9872

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Thurje najloni 100%

Ky duks shton një vështrim të frymëzuar nga vitet ’90. Xhepat ruajnë telefonin dhe çelësat. Logot lineare të adidas në krahë shtojnë një fund të veçantë.