WEEBOK CLASP LOW

GV8552

CLASSICS

28.00

Përmbajtja e produktit:

Shtoni pak stil në hapin e tyre. Këto këpucë Reebok për fëmijë janë bërë në ngjyrat e shijes së preferuar të Willoughby Lion . Ato janë bërë me një kuti gishtash më të gjerë për këmbët në rritje dhe brazda të thella përkulëse në pjesën e përparme për t’i mbajtur ato të rehatshme me çdo hap.