WALK ULTRA 7 DMX MAX

EH0941

WALKING

70.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete janë stil i viteve të 90ta . Ato tregojnë një pamje të efektshme të kohës së hapësirës me një model aerodinamik të lakuar. E sipërmja e butë ka një ndjesi fleksibël, dhe mbështjellja e ajrit në lëvizje DMX ju jep rehati gjatë gjithë ditës.