WAISTBAG

HD7194

ORIGINALS

24.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Hidhni gjërat tuaja thelbësore në dy xhepat e veçantë të kësaj çante të belit adidas dhe dilni nga dera duke e ditur se do të qëndrojnë të sigurt në materialin rezistent ndaj motit. Nuk ju nevojitet një çadër. Thjesht një çantë me stil nga adidas.