WAISTBAG

GN2149

ORIGINALS

32.00

Përmbajtja e produktit:

Gjetje plastike 100%

Si një portofol, por me vend për telefonin tuaj, çelësat dhe esencialet pa të cilët nuk mund të dilni nga shtëpia. Kjo çantë beli adidas u jep një dozë glam me një dizajn të shkëlqyeshëm. Si dhe është madhësia perfekte për të mbajtur gjithçka që do t’ju duhet për një ditë jashtë.