W Z.N.E. TEE

IP1553

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 84%, / Elastan: 16%

Në tavolinën tuaj ose jashtë në natyrë, mbani në minimum shpërqendrimet në mënyrë që të mund të hyni në zonë dhe të qëndroni atje. Kjo bluzë adidas që përqafon figurat është e butë, elastike dhe e bërë me teknologjinë AEROREADY për të menaxhuar lagështinë e trupit tuaj dhe për t’ju ndihmuar të qëndroni të thatë dhe të rehatshëm. Me formën e saj të prerë dhe jakën e lartë, me shirita, kjo bluzë bashkohet mirë me xhinset dhe xhinset.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.