W Z.N.E. OH

IN5120

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €90.00.Current price is: €63.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 56% , / Poliester i ricikluar: 40% /, Elastan: 4%

Kthejeni nga brenda për të fikur të gjithë zhurmën e jashtme. Ky adidas Z.N.E. adidas i bërë me AEROREADY që thith lagështinë , duke u siguruar që sapo të hyni në zonën tuaj, të qëndroni atje. Asnjë shpërqendrim. Energji negative zero. Vetëm ju, fokusi juaj dhe shumë rehati.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.