W Z.N.E. FZ

IN5134

NOT SPORTS SPECIFIC

77.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 56% , / Poliester i ricikluar: 40% / Elastan: 4%

Ky duks adidas është i prerë nga një material shtrirjeje me katër drejtime që nuk do t’ju kufizojë lëvizjet  tuaj. I butë dhe i gjerë, me teknologjinë AEROREADY për t’ju mbajtur të thatë, ky duks ju ndihmon të qëndroni rehat pavarësisht nga sfidat që ju presin.

Një xhep i fshehur me zinxhir e mban telefonin tuaj aty ku ju nevojitet. Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.