W Z.N.E CREW

H40979

NOT SPORTS SPECIFIC

40.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 56% / Poliester i ricikluar 40% / Material elastik 4%

Sporti është më shumë sesa thjesht fizik. Bëhet fjalë për përqendrimin, vendosmërinë dhe këmbënguljen. Pavarësisht nëse jeni duke bërë një stërvitje herët në mëngjes ose një natë vonë në zyrë, kjo xhup adidas ju mban rehat kështu që mund të përqendroheni në detyrën në fjalë.