W VRCT LEOTARD

DX8416

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 80% / Material Elastik 20%

Kjo bluzë jep një stil të hijshëm, të gjithanshëm në një model atletik,për rehati totale dhe fleksibilitet.