W VER FZ HD

FL4213

NOT SPORTS SPECIFIC

21.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 74% / Poliestër 26%

Pas punës së vështirë vjen pushimi. Rivendosni në rehati këtë duks të femrave dhe mund të ndiheni rehat gjat gjithë ditës suaj me aktivitet sportive.