W VER FZ HD

FL4214

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 74% / Poliestër 26%

Pas punës së vështirë vjen pushimi. Rivendosni në rehati këtë duks të femrave dhe mund të ndiheni rehat gjatë gjithë ditës suaj me aktivitete sportive.