W VARILITE SOFT

DZ1522

OUTDOOR

120.00 84.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Kur temperatura bie, kjo xhaketë ofron siguri kundër të ftohtit. Ajo përmban ngrohtësinë e papërballueshme për rritjen e rezistencës së erës dhe motit të ftohtë.