W UFORU T

HB1532

NOT SPORTS SPECIFIC

26.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 88% / Material elastik 12%

Drita juaj shkëlqen pak më shumë në këtë maicë moderne, femërore. Pjesë e koleksionit të adidas x You for You, ka një përshtatje të lirë të rastësishme dhe një të çarë në shpinë.