W TSU TT ADV

IB2305

NOT SPORTS SPECIFIC

88.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 70% , / Pambuk:  30%

Xhaketa Tiro është parë nëpër stadiume dhe fusha në mbarë botën. Tani është riimagjinuar si një xhaketë jetese. Një uniformë sportive, për gjithçka që bëni.