W TSU TP ADV

IB2306

NOT SPORTS SPECIFIC

80.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 70% , / Pambuk: 30%

Pantallonat Tiro nisën në fushën e futbollit. Me një pamje të re dhe tipare të fshehura, këto pantallona klasike janë promovuar në një ikonë të përditshme. I lindur nga sporti, i veshur për stil.