W TS BIG LOGO

H48550

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €80.00.Current price is: €40.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 53% / Poliester i recikluar 47%

Nuk ka asnjë kufizim për vendet ku do të shkoni me këto trenerka adidas. Ju do të jeni gati për të gjitha, pavarësisht se në ku jeni. Dhe ta mendoni, AEROREADY që thith lagështinë, xhepat e butë me shirita të thellë i bëjnë këto trenerka të domosdoshme.