W SL CRO HD

HH8512

NOT SPORTS SPECIFIC

38.00

Përmbajtja e produktit:

Ju nuk keni nevojë për një justifikim kur bëhet fjalë për këtë duks adidas. Konsideroni atë argëtim të pastër, të pandryshuar që mund të përjetohet në çdo kohë të ditës. Përshtatja e lirshme mbulon trupin tuaj me pëlhurë të butë franceze, ndërsa prangat dhe buzët elastike nxjerrin në pah formën e butë dhe të lehtë. Ky duks është bërë nga materiale natyrale dhe të rinovueshme si pjesë e qasjes sonë për të dizajnuar për burime të kufizuara dhe për të ndihmuar në eliminimin e mbetjeve plastike.